حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده سقز: وزیر کشور موضوع «مهسا امینی» را روشنگری کند| گشت ارشاد نیازمند بازنگری است

  • کد خبر: ۱۲۶۳۶۴
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۲
نماینده سقز: وزیر کشور موضوع «مهسا امینی» را روشنگری کند| گشت ارشاد نیازمند بازنگری است
نماینده مردم سقز و بانه در مجلس تاکید کرد: از وزیر کشور انتظار دارم بدون فوت وقت نسبت به روشنگری ابعاد موضوع «مهسا امینی» شفاف سازی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، بهزاد رحیمی در نشست علنی امروز (سه شنبه ۲۹ شهریور) مجلس در نطق میان دستور خود گفت: عرض تسلیت و مراتب همدردی خود را از این تربیون خدمت خانواده امینی و همه مردم کردستان و خانواده‌های جانباختگان حوادث اخیر را اعلام می‌کنم. از ابراز همدردی و همراهی رئیس جمهور محترم، مسئولین استانی و کشوری برای همدردی و عرض تسلیت به این خانواده داغ دیده تشکر می‌کنم و انتظار داریم شخص وزیر کشور برای عرض تسلیت و تسلی خاطر این خانواده و آرامش شهرستان در میان این خانواده حضور پیدا می‌کرد.

نماینده مردم سقز و بانه در مجلس ادامه داد: من بهزاد رحیمی به عنوان نماینده مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی امروز با تمام وجود از رفتار‌های قهری گشت ارشاد احساس نگرانی و اعتراض دارم. هر چند زحمات نیروی انتظامی در برقراری امنیت و نظم و حفظ تمامیت ارضی کشور قابل انکار نیست و قدردان هستیم، ولی عملکرد و موضع‌گیری این نهاد در این واقعه قابل قبول نیست و اطلاع رسانی‌های قطره‌ای و دیر هنگامی انجام شده است.

وی اظهار داشت: حضرت امام خمینی (ره) فرمودند مردم کردستان بر گردن مردم و نظام حق بسیاری دارند و هر خدمت در این خطه عجر و پاداش دو برابر دارد. زنان کرد نماد و نشانه عفت و صلابت و سخت کوشی هستند. 

رحیمی گفت: آقای رئیس جمهور حادثه تلخی اتفاق افتاده و در آن شکی نیست و نباید به بهانه سوء استفاده دشمن ما هم سکوت کنیم واضح است که با طراحی پیچیده رو به رو هستیم و اگر درست و منطقی با قضایا برخورد نکنیم به حق مطلب جفا می‌شود و از اصل موضوع و چرایی فوت مهسا دور می‌شویم لذا به عنوان خواست عمومی مردم از ما نمایندگان مجلس گشت ارشاد و قانونی که کرامت انسانی را زیر پا می‌گذارد باید بازنگری کنیم و جامعه را بیشتر درک کنیم.

این نماینده مجلس بیان کرد: رئیس جمهور و نمایندگان مجلس و همه نهاد‌های حکومتی و حاکمیتی صدای مردم را بشنویم و کرامت آن‌ها را حفظ کنیم مردم به خاطر سیاست‌های فعلی زیر بار تورم، بیکاری و اجاره مسکن کمر شکسته‌اند از وزیر کشور انتظار دارم بدون فوت وقت نسبت به روشنگری ابعاد قضیه شفاف سازی کند، زیرا طوری طراحی کردند که کلید آشوب‌های پیش رو کشور زنان باشند و باید هوشیار باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->